Avancuar Ushqyesve Iguana Lëng Lulëzim 4L (4 Në Kuti)

Përmes hulumtim dhe zhvillim dhe një ekip i lartë shkencëtarët Avancuar Ushqyesve kanë vënë së bashku produkteve/lëndët ushqyese që i japin tuaj, të lashtat saktësisht se çfarë ata kanë nevojë. Tuaj, të lashtat do të rritet më shpejt, lule më të shpejtë dhe të jepnin më shumë kur ju të përdorni të Avancuar të lëndëve Ushqyese.